top of page
DSC01885_edited.jpg

De kunstwinkel van Woerden

In onze winkel staan alleen unieke en originele kunstwerken, stuk voor stuk met de hand gemaakt door verschillende kunstenaars. Bronzen beelden, beelden en (tuin)objecten van keramiek, gedichten, foto's, schilderijen en nog veel meer: u kunt het allemaal bij ons in de winkel tegenkomen. Wij werken met kunstenaars uit Woerden en omstreken, zo schaft u dus een lokaal kunstwerk aan. 

 

Het aanbod varieert per maand, dus kom gerust regelmatig even binnen wandelen! 

 

Kunst voor een leuke prijs

Denkt u meteen: maar kunst is toch duur? Niet bij House of Arts! Wij willen kunst graag betaalbaar houden, daarom variëren de prijzen van 5 euro tot en met 500 euro. Zo hebben wij voor iedere portemonnee wat wils.

 

Een persoonlijk en uniek cadeau uit Woerden

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? In House of Arts Woerden heeft u volop keus! Of het nou gaat om een jubileum, bruiloft, verjaardag, huwelijk of gewoon zomaar: wij denken graag met u mee. Wil je een vriend, vriendin, juf of meester bedanken? Wie weet hebben wij nog iets leuks voor ze liggen!

Een kunstwerk of cadeau op maat

Wilt u graag een persoonlijk of uniek kunstwerk op maat? Dat kan! Neem dan contact op via de contactpagina op de site of loop even bij ons binnen. Dan kunnen we, onder het genot van een kopje koffie of thee, de mogelijkheden bespreken. Hou er wel rekening mee dat een kunstwerk op maat een levertijd kan hebben van een aantal weken. Wees dus op tijd met het aanvragen!

IMG_0569_edited.jpg
bottom of page