MIJN VERHAAL

Hoe het begon:

Eind november 2018 kreeg Heleen een advertentie onder ogen met de summiere tekst: 100 m2 werkruimte in het centrum van Woerden....Binnen 24 uur werdt zij de trotse gebruiker van het historische pand onder de Molen. Plannen werden gesmeed en de hulp van familie en vrienden werd ingeroepen. Stoelen met een verhaal werd geboren. Gevraagd werd om een stoel te adopteren en deze naar eigen inzicht te verfraaien. De verbinding met mijn familie en vrienden was gemaakt! Brainstormen met heel veel vrienden en alle ideeën gaan uitwerken.Bedrijven benaderd voor sponsoring, klussen, meubilair en koffie en thee. Maatschappelijke instanties benaderd en gekeken hoe ieder op zijn eigen manier verbonden raakt met House of Arts. Dit alles heeft er voor gezorgd dat de ontmoetingsplek House of Arts Woerden een nieuwe aanwinst is voor en door inwoners van de gemeente Woerden.


House of Arts heeft zijn deuren geopend op zaterdag 19 januari 2019 en is voortaan geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. U kunt hier komen genieten van hedendaagse kunst, keramiek, schilderijen, fotografie, gedichtenbundel en litho's.

Kortom; kom, beleef en geniet van een samensmelting van Woerdens talent en cultuur! 

Op de bovenverdieping hebben we ruimte om in alle rust een kop koffie of thee te pakken en te genieten van de vele kunstboeken die daar in te zien zijn. Ook kunt u hier de hedendaagse kunst van de Nederlandse kunstschilders waaronder Corneille, Anton Heijboer, Kees Salentijn, Eugene Brands, Karel Appel en Jan van Diemen bekijken.

Er worden ook WORKSHOPS boetseren gegeven worden door keramiste Heleen van Ulden (www.hvuceramicart.com)

U kunt een workshop boetseren volgen, alleen, met vrienden, collega's, een avond of een gehele dag?


Bedrijven let op! CREATIEF VERGADEREN

Het nieuwe vergaderen in een inspirerende ruimte vol kunst en eventueel in combinatie met klei. Laptops en mobiele telefoons mogen uit en laat het brainstormen beginnen.Kunt u niet wachten en wilt u vast informeren naar de mogelijkheden? stuur dan vast een e-mail naar 
Houseofartswoerden@gmail.com, Wij denken graag met u mee!

In de toekomst gaan er verschillende evenementen plaatsvinden, houdt daarvoor onze Instagram en Facebook pagina in de gaten!

Tot ziens