AVOND WORKSHOP GLAZUREN VAN UW KERAMIEKE KUNSTWERK

Op de bovenverdieping van dit karakteristieke pand hebben wij een ruimte van 42m2 die zich perfect leent voor keramiek workshops, gegeven door keramiste Heleen van Ulden.

AVOND WORKSHOP GLAZUREN

Uw kunstwerk in de glazuur zetten

Wat kan en mag u verwachten van deze workshop?

We beginnen de avond om 19.30 uur met een kop koffie/thee en wat lekkers. Ik heb wat voorbeelden staan van geglazuurde werken zodat u zich een voorstelling kunt maken hoe uw kunstwerk eruit komt te zien. Ik begin met een korte uitleg over hoe u gaat glazuren.  U kiest vervolgens of u effect glazuur of egale glazuur wilt gebruiken. In een kleur of juist meerdere kleuren.   Ik werk met Botz kant en klaar glazuur tot 1060 graden en heb een ruim assortiment voor u klaar staan. Effect, craquelé en uni kleuren glazuur. 

Rond de klok van 21.00  uur sluiten we de avond af en heeft iedereen zijn eigen kunstwerk in de glazuur gezet.

In de komende week zal ik werken in de keramiek oven plaatsen op triangels. Het werk wordt wederom gebakken maar nu op 1046 graden. 

Uw geglazuurde werken komen boven op de tafel tentoongesteld.

Loop ergens in die week binnen om het kunstwerk op te komen halen.

Graag tot ziens!


Let op!! 

De effect glazuren  kunnen soms lichter of donkerder uitvallen. Heel gemêleerd zijn of juist wat egaler uitvallen.

De groepen zijn minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Zo kan ik garanderen dat u de juiste begeleiding van mijn kunt ontvangen.

Deze workshop is inclusief glazuur en gebruik van kwasten, koffie/thee en wat lekkers.

De kosten zijn € 30 euro per persoon voor de avond workshop glazuren en deze kunt u online boeken op de website. Er wordt een aanbetaling gevraagd van 10 euro en het resterende bedrag kunt u contant voldoen op de dag zelf of per bank via ons pinapparaat. U kunt zich ook opgeven in House of Arts tijdens onze openingstijden op woensdag, vrijdag en zaterdag. Een email sturen kan natuurlijk ook. Graag tot ziens.

De workshop wordt gegeven door : Heleen van Ulden

keramiste HvU Ceramic Art en oprichtster van House of Arts Woerden