Ansicht%20HOA-PDFX-1_edited.jpg
Clay.jpg

Kunstwinkel in Het Groene Hart

workshop creëer je eigen kunstwerk 

Op de bovenverdieping van dit karakteristieke pand hebben wij een inspirerende ruimte van 42m2 die zich perfect leent voor workshops boetseren.

Laat je handen het werk doen en maak even tijd vrij voor jezelf.

De workshop boetseren duurt gemiddeld 2 1/2 uur. We starten met een kop koffie/thee en wat lekkers. U wordt het een en ander uitgelegd over klei. Iedereen krijgt een stuk klei en u gaat onder begeleiding aan de slag. Op het moment dat je handen de klei aanraken maakt het je ontspannen en even vrij van stress.

Het verwerken van hout, veren, takken ect. kunnen verrassend gecombineerd worden met klei.

Schroom niet om materialen mee te nemen naar de workshop. 

 

Na zo'n twee en half uur boetseren heeft iedereen zijn kunstwerk gecreëerd. Het is dan tijd om te bespreken hoe uw kunstwerk op de sokkel komt te staan zodat er rekening gehouden kan worden waar de pen moet komen. Uw kunstwerk zal daarna drie weken drogen waarna het werk voor 8 uur de keramiek oven in gaat  opstokend tot 950 graden. ( biscuit stook) U krijgt een email waarin vermeld staat dat uw werk biscuit is gestookt en dat u kunt komen glazuren. Glazuren kan iedere woensdag, vrijdag of zaterdag tussen 11: 00 uur en 16: 00 uur in House of Arts Woerden. De winkel is dan ook geopend en voor bezoekers erg leuk om te zien dat er gewerkt wordt in House of Arts Woerden. Vervolgens  worden de werken in de keramiekoven op triangels gezet en wederom gebakken voor 7 uur tot 1060 graden. 

De werken worden eventueel op een sokkel gezet als u daar voor heeft gekozen en de kunstwerken kunnen opgehaald worden tijdens onze openingstijden. 

Zo heb je iets kostbaars en origineels voor in je huis als een fijne herinnering van het ruimte maken in je hoofd en hart.

Na ongeveer vier weken kunt u uw kunstwerk tijdens onze openingstijden op komen halen. House of Arts Woerden biedt u dus de mogelijkheid om een heus kunstwerk in uw lievelingskleur van keramiek te maken compleet met sokkel.

Prijs workshop maak je eigen kunstwerk € 75,00 per persoon.

Opgeven kan individueel maar ook per groep van minimaal 4 personen tot een maximum van 6 personen ivm met de 1,5 meter afstand die we hanteren.

De workshops worden gegeven op woensdag en zaterdagmiddag.

Een avond is ook mogelijk vraag naar de beschikbaarheid.

  Voor reserveringen kunt u een email sturen naar : houseofartswoerden@gmail.com

of bellen naar 06-53907013, Heleen van Ulden

In overleg met u bespreken we dan een datum waarop u wilt komen boetseren. 

De groepen zijn minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Zo krijgt u gegarandeerd de juiste aandacht en begeleiding. 

Mensen die zich individueel op willen geven? Stuur een email en zodra er een groep gevormd is word er een workshop gepland op de woensdag of zaterdagmiddag.

Geplande workshops staan bij online boekingen.

De workshops worden gegeven door beeldend kunstenaar Heleen van Ulden, keramiste HvU Ceramic Art. 

Leuk als vrijgezellenuitje, met een groep vrienden/vriendinnen, buurvrouwen of familie-uitje maar ook alleen bent u van harte welkom.

KOM GENIETEN EN VEEL PLEZIER

Wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen neem dan contact op via onze mail houseofartswoerden@gmail.com 

of bel naar 06-53907013.

Wij denken graag met u mee.

Tijdens onze openingstijden kunt u ook in House of Arts Woerden de nodige informatie krijgen en het een en ander bespreken.

Graag tot ziens in House of Arts Woerden

House of Arts Woerden is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur en op afspraak op de overige dagen.  

singing birds
Man met hond
IMG_0535.jpg
IMG_0551 - kopie.JPG
DSC01899.JPG

Kunstwerken gemaakt door cursisten House of Arts Woerden

f940518a-b1d8-493f-9749-d8d5dc7dd01f_edi