Onze kunstenaars

Gastexposanten die momenteel exposeren bij House of Arts Woerden

Molenstraat 40 (onder de molen centrum Woerden)

________________________________________________

DSC01829_edited.jpg
DSC01832_edited.jpg
DSC01834_edited.jpg

Vera Pieterse - Schoonhein

Vera Pieterse schildert abstracte werken. Zij gebruikt acrylverf in combinatie met mix media. Je vindt in haar werken zand, cement, stof en  andere materialen terug wat een prachtig reliëf geeft. Haar werken variëren van sobere tot heel kleurrijke eenvoud. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur en haar omgeving. Ieder schilderij ontstaat uit haarzelf en ze gebruikt geen voorbeeld of foto. Dit maken haar schilderijen uniek en  met een eigen handtekening.Nieuwsgierig geworden? Meer van haar werken zijn te zien in House of Arts Woerden.

Deze expositie loopt van 9 november tot en met 9 januari.

DSC01850_edited.jpg
DSC01852.JPG
DSC01842.JPG

Sylwia Schongart

Sylwia is beeldend kunstenaar en werkt met glas, glas fusion en glas in lood.  Haar glasobjecten zijn uniek en vaak in combinatie met hout. Zo mpresenteerd ze momenteel glasobjecten op hout gezet waar bij sommige een waxinehouder achter staan om zo het licht te vangen in de avond. Ze heeft verschillende glazen schaaltjes waar ze met glas fusion een prachtig kleurenspel heeft vervaardigt. Ook is Sylwia het maken van glas in lood ramen machtig. Zij heeft een glas in lood raam geëxposeerd staan in House of Arts en werkt ook in opdracht . 

Deze expositie loopt van 9 november tot en met 9 januari.

LARSSTOOF.COM-1-27.jpg
LARSSTOOF.COM-1-23.jpg
LARSSTOOF.COM-1-24.jpg

Lars Stoof fotografie, Expositie "Thuiskomen"

Lars zijn allereerste foto die hij nam met zijn camera was er een van een deur. Hij liep toen stage in Wenen en in zijn vrije tijd ging hij op stap met zijn camera. Daar is de liefde voor fotografie ontstaan en niet meer weg te denken. Zijn eerste expositie is er een met deuren geworden. Gesloten deuren en soms op een kier. Thuiskomen of juist weggaan. U kunt uw fantasie de vrije loop laten en u onderdompelen in de mystieke wereld van deuren.

Deze expositie loopt van 3 december 2020 t/m 30 januari 2021

House of Arts Woerden, Molenstraat 40, Woerden

Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Wees welkom en loop gerust eens binnen

DSC01862.JPG
HOA.jpg