+31 6 53 90 70 13

Molenstraat 40 Woerden Netherlands 3441BA

©2018 by House of Arts Woerden. Proudly created with Wix.com

ONZE KUNSTWERKEN

Kunstenaars wiens werken te zien zijn in House of Arts Woerden

KERAMIEK KUNST

Heleen van Ulden

Keramiste van HvU Ceramic Art en oprichtster van House of Arts Woerden. Keramieken beelden veelal in combinatie met natuurlijke materialen zoals: hoorns, haar, hout en bast

Kalf Tineke Hoepman.jpg

SCHILDERIJEN

Tineke Hoepman

Prachtige schilderijen met een impressionistische schildertoets. Tineke schildert graag koeien, andere dieren, naaktmodel en portretten. Een zeer veelzijdige schilderes met werk wat raakt.

TAALARBEIDER

Willem Jacobs

Willem is in de eerste plaats een taalarbeider die zijn prachtige gedichten gecombineerd heeft met fotowerk. De bovenverdieping van House of Arts laat de prachtige expositie "Rietwerk"zien van gedichten, fotowerk en bijpassende sieraden van Petra Bakker."Rietwerk" gaat over looptochten tussen riet, roest en vrede van vier seizoenen Waterrijk.

SIERADEN

Petra Bakker

Sieraden in prachtige kleuren met minuscule glaskralen gecombineerd met de expositie "Rietwerk van Willem Jacobs. Sieraden waar elke vrouw heel gelukkig van wordt.

PROFESIONEEL FOTOGRAAF

Bart van Ulden

Fotografie wat schilderachtig binnenkomt. Door de speciale lens en afdruktechniek zijn de foto's een streling voor het oog. Klaprozen in drieluik, hyacinten in poederachtige kleuren.

KERAMISTE

Anneke Pilkes

Keramiste pur sang. Abstracte en realistische kunstwerken. Anneke maakt prachtige vrouw figuren waarbij de ronde vormen kenmerkend zijn. Ook combineert zij dit met rechte vormen en haar eigengemaakte glazuren maken de kunstwerken compleet en eigen. Nu te bekijken en te koop bij House of Arts Woerden.

GEDICHTENBUNDEL MET INGEPLAKTE FOTOKUNST

Bart van Ulden en Gerrit Luidinga

Gedichtenbundels in combinatie met fotokunst. Verschillende bundels te koop in House of Arts Woerden

ATELIER DE SCHUUR

Heel veel kunstenaars

Prachtig keramiek werk gemaakt in de dagbesteding van Atelier de Schuur in Zegveld.