Onze kunstenaars

Gastexposanten die momenteel exposeren bij House of Arts Woerden

Molenstraat 40 (onder de molen centrum Woerden)

________________________________________________

_edited.jpg
IMG_2273_edited.jpg

Annet Perdijk

Annet Perdijk schildert abstracte werken. Zij gebruikt acrylverf in combinatie met mix media. Je vindt in haar werken zand en  andere materialen terug wat een prachtig reliëf geeft en een 3D effect. Haar werken zijn kleurrijk en meestal groot en robuust van formaat. Ze stralen kracht en stoerheid uit. 

 Zij werkt vanuit haar intuïtie  en gevoel en laat de kleuren, vorm en stemming bepalen door het moment waar ze zich bevind. Zo ontstaan haar doeken vanuit een enthousiasme en een gevoel van vrijheid en fantasie. Impulsief, haar ideeën volgend in voortdurende beweging die resulteert in iets wat haar opeens raakt. Ontstaan vanuit een verhaal, een gedachte of zomaar een gevoel las bevrijding op het doek. 

Nieuwsgierig geworden? Meer van haar werken zijn te zien in House of Arts Woerden.

Deze expositie loopt van 7 juli tot en met 7 september.

DSC01891.JPG

Gastexposant Hilde Fincken

Hilde is beeldend kunstenaar en werkt met klei en oxides wat resulteert in prachtige keramiek beelden in verassende kleurstellingen.  Haar keramiek beelden zijn realistisch en voornamelijk dieren. Uilen en roofvogels heeft haar voorkeur maar ook stieren en paarden zie je veel terug in haar werken. De werken doen oud aan en dit komt mede door de ijzer en koper oxides die Hilde gebruikt. Alsof de beelden zijn opgegraven en uit vervlogen tijden stammen.  

Haar werken zijn doorlopend te zien en worden regelmatig aangevuld,

House of Arts Woerden, Molenstraat 40, Woerden

Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Wees welkom en loop gerust eens binnen

DSC01862.JPG
HOA.jpg
HOA.jpg