CREATIEVE TEAM BUILDING

Workshop boetseren met collega's 

Een bijzonder personeelsuitje? 

Met collega's een dagdeel boetseren in een inspirerende ruimte vol met kunst. U en uw collega's leren elkaar beter kennen, wat zal bijdragen aan een betere sfeer op de werkvloer en een effectievere samenwerking.

Op deze dag mogen de pakken in de kast blijven hangen en de mobiele telefoons uit de lucht.

We starten deze dag in de ochtend of in de middag geheel naar uw wensen.

Iedereen kan zijn eigen stoel uitkiezen en kan koffie/thee pakken met wat lekkers.

We gaan allemaal aan de slag met een stuk klei en ieder mag naar eigen inzicht gaan creëren. Ik heb voorbeelden van voorwerpen liggen en ook liggen er diverse mappen met ideeën om inspiratie op te doen. We kunnen er ook voor kiezen om samen aan 1 kunstwerk te werken. Denk dan bijvoorbeeld aan het boetseren van je eigen hand en als iedereen klaar is verwerken we alle handen in 1 kunstwerk. Het boetseren van het gezicht van je collega kan bijvoorbeeld ook, we denken graag met u mee met een passend thema voor uw bedrijf.

Tijdens dit informele samenzijn leert u uw collega's op een hele andere manier kennen! Aan het einde van deze workshop heeft iedereen zijn eigen kunstwerk gemaakt of 1 gezamenlijk werk. De werken zullen dan drie weken drogen waarna ze afgebakken worden in de keramiekoven op 950 graden. De biscuit gestookte werken worden dan u in de door u gekozen kleur glazuur gezet en gaan weer terug in de oven maar nu op 1060 graden. De kunstwerken zijn na ongeveer na vier weken klaar.  Samen met u bespreken we wanneer de kunstwerken opgehaald worden in House of Arts Woerden.   Een dag workshop inclusief lunch en kofie/thee duurt ongeveer twee en een half uur.

Wij werken samen met Hotel Van Rossum Woerden en kunnen u ook lunch/diner aanbieden. Wij denken graag met u mee.

Een uitje met collega's op maat.

De ruimte biedt aan minimaal 4 en maximaal 10 personen de gelegenheid om een workshop te volgen.

Naar gelang van uw wensen wordt een prijs per persoon afgesproken.

Prijsindicatie € 95,00 per persoon voor een workshop boetseren met een /koffie/thee en wat lekkers. De eventuele lunch of diner wordt apart berekend al naar gelang van uw wensen.

Voor meer informatie of boekingen kunt u een mail sturen naar houseofartswoerden@gmail.com of bellen naar 0653907013.

De workshop boetseren wordt gegeven door Heleen van Ulden

Keramiste van HvU Ceramic Art en oprichtster van House of Arts Woerden